Jere: "Musiikki on ollut suuressa roolissa elämässäni kahdeksanvuotiaasta lähtien. Kaikki alkoi rumpusetistä, jonka ostin radion "Lauantaimarkkinat" -ohjelmasta. Niiden myötä aloitin rumputunnit, ja myöhemmin astui kuvaan pianon- ja kitaransoitto.
Vuonna 2000 syntyi tanssiorkesteri "Millenium boyz", joka teki 10 toimintavuotensa aikana lähes 70 keikkaa lähinnä häissä ja syntymäpäivillä. Jo ennen Millenium boyz´ia tein muutamia vuosia omaa kristillistä musiikkia yhdessä laulaja-lauluntekijä Tuukka Liukkosen kanssa sekä keikkaillen että levyttäen.
Hengellinen musiikki sai yhä enemmän jalansijaa elämässäni vuosituhannen vaihteen jälkeen, kun muutin Joensuuhun. Olin usein musiikkivastuussa Joensuun vapaaseurakunnassa. Tämä oli minulle väkevää hengellisen kasvun aikaa. Myös omia biisejä alkoi jälleen syntyä, ja niitä esitin pianisti-solistina "Yläkerran huumaa" -nimisessä bändissä. Yhtye kävi keikoilla mm. seurakuntien nuorten illoissa sekä kouluilla. Vuonna 2009 Yläkerran huumaa julkaisi levyn Päivä Oy:n kustantamana keräten radiosoittoaikaa.Muutin takaisin 
Kotkaan vuonna 2008 valmistuttuani erityisluokanopettajaksi. Ilokseni musiikkielämäni on vähitellen herännyt eloon ja saanut uusia muotoja, vaikka Yläkerran huumaa lopetti keikkailun välimatkojen takia.  
Olen utelias musiikin suhteen ja soitossani voi löytää eri rytmimusiikkien lajeja bluesista, soulista ja bluegrassista aina kansanmusiikkiin asti. Musiikki on aina suuri osa elämääni ja uskon, että musiikin kautta palvelen Herraa parhaiten: puhuttelen ihmisiä, herätän ajatuksia, lohdutan ja herätän toivoa."
Hanna: "Laulaminen on aina ollut iso osa elämääni nykyhetkeen saakka jo ihan pienestä lähtien. Olen laulanut erilaisissa kristillisissä sekä muissa laulukokoonpanoissa. Kristillisen nuorisokuoro ”Zappin” kanssa tein nuorena erilaisia koulukeikkoja sekä mm. kuoromatkan Tukholman suomalaiseen Saalem-seurakuntaan. Lauluun olen saanut opastusta, neuvoja ja lisävinkkejä musiikkiopiston laulutunneilta. Musiikillinen mieltymykseni lähtee amerikkaisesta gospelista sekä suurelta osin kansainvälisesti sekä kotimaisesti tuotetusta ylistysmusiikista. En osaisi ajatella arkea tai juhlaa ilman musiikkia. Se, mitä musiikki ja laulun tekstit ovat antaneet itselle, on niitä ilo silloin jakaa myös muille. Taivaan Isän hommissa on mukava olla."
Takaisin alkunn